Africa Surgery patiënten herstellen na belangrijke operaties

Abdulai, 65 jaar, werd in Sierra Leone geraakt door een motorrijder nu zo’n vier maanden geleden. Het ongeluk brak zijn linkerbovenarm zonder hoop op genezing, omdat de einde van de beenderen elkaar niet raakten. Op 5 november heeft een orthopedisch team van de Duitse Organisatie Ortopaedie-Fuer-die-Dritte-Welte hem bezocht in Sierra Leone en vastgesteld dat een metalen plaat de breuk kon doen herstellen.

Drie anderen van onze patiënten zijn naan het herstellen in onze guest house in Sierra Leone nadat ze behandeld zijn door een bezoekend operatie team van de British Society for Surgery of the Hand.

De twee jonge mannen houden hun benen omhoog om opzwelling te voorkomen nadat ze huidtransplantie gehad hebben. Dit was nodig om grote zweren veroorzaakt door infecties te laten helen. De jongen had een vinger met een tumor verwijderd en kan zijn hand minus de vinger weer normaal gaan gebruiken.

Hier getoond op de foto terwijl hij beoordeeld wordt door een anesthetist, Abdulai kon niet stoppen met het bedanken van iedereen voor de operatie bij hem gedaan en bekostigd door Africa Surgery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.