Stichting ASN willen jullie voorstellen aan onze vrijwilligers

IrisAfrica Surgery heeft naast een aantal Afrikaanse medewerkers ook vrijwilligers in Nederland die het werk mogelijk maken. Wij stellen die graag aan uw voor.

Dit is Iris, 20 jaar en studente aan de universiteit van Utrecht. Sinds de oprichting van de stichting heeft zij ons geholpen met het vertalen van Engels naar Nederlands en andersom van updates, de site en de facebookpagina en de plannen voor het ministerie. Ook helpt ze met het uitdelen van folders om de stichting bekender te maken.

Ze studeert liberal arts & sciences en rechten en hoopt na haar studie procereur-generaal te worden. Naast haar studie werkt ze bij het restaurant van de zus van Ihsan, een van de bestuursleden. Zo hebben wij haar leren kennen. Ondanks dit drukke bestaan doet ze het vrijwilligerswerk met plezier. Het geeft haar veel voldoening om de stichting te zien groeien.

De website is ontworpen en wordt beheerd door Wouter, 31 jaar. Wouter werkt bij de Rabobank. Toen Alpha hem benaderde voor het digitale visitekaartje van Africa Surgery Nederland hoefde hij niet lang na te denken en na samengewerkt te hebben met de stichting ligt het resultaat voor u. Wouter raakt elke keer weer geïnspireerd als hij de verhalen hoort van de mensen die de stichting in West Afrika geholpen heeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.