Operaties aan gezicht helpen Mateneh, Umaru en Amadu

Mateneh voor haar operatie (links) en na de operatieAfrica Surgery heeft weer veel personen geholpen. Zo zond Africa Surgery in oktober 2016 Mateneh (38) van Sierra Leone naar Kenia. Zij had een tumor aan de linkerkant van haar gezicht en aan nek. De tumor is verwijderd door Dr. David Nolen, een jonge Amerikaanse specialist die op vrijwillige basis werkt voor het AIC Kijabe ziekenhuis.

Umaru (44) is ook van Sierra Leone naar Kijabe, Kenya gestuurd. Umaru’s kaak was bijna volledig verdwenen door een tumor in het bot. Er was nog net genoeg bot over voor Dr. Nolen om succesvol een titanium plaat te implementeren na het verwijderen van de tumor.

Amadu (27) in december 2016 bij ons gebracht werd was zijn linkerkant van zijn gezicht opgezwollen door een geïnfecteerde kaak. Het zorgde voor een pijn waardoor Amadu niet kon praten. We zonden Amadu naar Dr. Don Davis van het Connaught Government Hospital in Freetown. Met dank aan een serie operaties en medicatie was Amadu in Januari weer zover hersteld dat hij duidelijk kon praten, en hij kon niet stoppen met glimlachen.

Op onze fotopagina ziet u foto’s van voor en na de operaties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.